Vergoedingen zorgverzekeraars 2013

Psychologenpraktijk Smit heeft voor 2013 overeenkomsten gesloten met bijna alle zorgverzekeraars, die recht geeft op optimale vergoeding van eerstelijns- en tweedelijnspsychologische zorg. Voor uitleg over eigen bijdragen verwijs ik u graag naar de informatie elders op deze website onder praktijk/vergoedingen.

Psychologenpraktijk Smit heeft een overeenkomst met:

CZ
Univé
VGZ/IZA/IZZ
Trias
FBTO
Achmea
Agis
Delta Lloyd
OHRA
Menzis
AnderZorg
ONVZ/Aegon/VVAA/Fortis ASR / De Amersfoortse/ DSW/PNO/Ditzo/de Friesland (NB bij deze verzekeraars alleen vergoeding voor tweedelijnspsychologie)

Mocht uw verzekering niet in het rijtje zijn opgenomen, neem dan contact op met onze praktijk voor meer informatie.

N.B. Informeer voor alle zekerheid zelf bij uw zorgverzekeraar naar uw polisvoorwaarden. De verantwoordelijkheid om te achterhalen welke vergoedingen en voorwaarden uw verzekeringsmaatschappij hanteert, ligt geheel bij u zelf.