Vergoedingen Zorgverzekeraars 2016

Psychologenpraktijk Smit heeft voor 2016 overeenkomsten gesloten met bijna alle zorgverzekeraars, die recht geeft op volledige vergoeding van psychologische hulp. Bekijk ook de pagina vergoedingen voor meer informatie en voorwaarden.

Psychologenpraktijk Smit heeft voor 2016 een overeenkomst met:

  • CZ  (inclusief Delta Lloyd, OHRA)
  • VGZ  (inclusief IZA, IZZ, Univé etc)
  • Zilveren Kruis/ Achmea  (inclusief Avero Achmea, Interpolis, FBTO etc.)
  • ONVZ/VVAA/ASR/Eno/OWM/IAK
  • DSW
  • de Friesland

Mocht uw verzekering niet in het rijtje zijn opgenomen, neem dan contact op met onze praktijk voor meer informatie.

Aanvullende opmerkingen

  • Menzis: De praktijk sluit geen overeenkomsten meer af met Menzis/Anderzorg/HEMA sinds 2015. Dit houdt in dat u geen recht heeft op volledige vergoeding, maar wel op gedeeltelijke vergoeding van de behandelkosten op basis van het restitutietarief van Menzis (naturapolis) – informeer bij uw zorgverzekeraar.
  • Informeer voor alle zekerheid zelf bij uw zorgverzekeraar naar uw polisvoorwaarden. Houdt er rekening mee dat het jaarlijkse eigen risico van uw verzekeringspolis van toepassing is op GGZ behandelingen. De verantwoordelijkheid om te achterhalen welke vergoedingen en voorwaarden uw verzekeringsmaatschappij hanteert, ligt geheel bij u zelf.