Contact

Aanmelden en afspraken
Voor het maken of verzetten van afspraken belt u tijdens kantooruren met de secretaresse van het praktijkencentrum via (0118) 471823. Als het gaat om aanmelding: lees ook de informatie over wachttijden hieronder.

Telefonisch spreekuur
Wanneer u Thomas Smit, klinisch psycholoog, persoonlijk wilt spreken dan is er een telefonisch spreekuur op elke werkdag tussen 12.30-13.00 uur op zijn mobiele nummer: (06) 34925535.

Email
info@psysmit.nl

Bereikbaarheid overig
De praktijk is bereikbaar tijdens kantooruren. Bezoek alleen op afspraak. Wanneer een waarnemingsregeling van toepassing is, vanwege ziekte of afwezigheid van Thomas Smit, dan wordt u daarover via deze pagina op de website en/of de voicemailboodschap van zijn mobiele nummer geïnformeerd.

Wachttijden
Gezien de drukte in de praktijk is de gemiddelde aanmeldwachttijd momenteel: NB clientenstop – zie nieuwsbericht. Voor specifieke informatie over de wachttijden en bijzonderheden per zorgverzekeraar klikt u hier.

Spoed of crisis
Als solopraktijk heeft Psychologenpraktijk Smit geen 24 uurs crisisfunctie. In spoedeisende gevallen neemt u direct contact op met de huisarts. Deze is de aangewezen persoon om de ggz crisisdienst in te schakelen, wanneer nodig. Tijdens avonden en weekenden benadert u hiervoor de huisartsenpost.

Bezoekadres
Jasperse Praktijkencentrum
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen

Op Google maps

Correspondentieadres
Psychologenpraktijk Smit
drs. Th.J. Smit, klinisch psycholoog
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen

KvK: 51427788

Btw-id: NL001643994B22