Contact

Aanmelden en afspraken

Voor het maken of verzetten van afspraken belt u tijdens kantooruren met de secretaresse van het praktijkencentrum via (0118) 471823. Als het gaat om aanmelding: lees ook de informatie over wachttijden hieronder.

Telefonisch spreekuur

Wanneer u Thomas Smit, klinisch psycholoog, persoonlijk wilt spreken dan is er een telefonisch spreekuur op elke werkdag tussen 12.30-13.00 uur op zijn mobiele nummer: (06) 34925535.

Email

info@psysmit.nl

Bereikbaarheid overig

De praktijk is bereikbaar tijdens kantooruren. Bezoek alleen op afspraak. Wanneer een waarnemingsregeling van toepassing is, vanwege ziekte of afwezigheid van Thomas Smit, dan wordt u daarover via deze pagina op de website en/of de voicemailboodschap van zijn mobiele nummer geïnformeerd.

Wachttijden

Gezien de drukte in de praktijk is de gemiddelde aanmeldwachttijd momenteel: 12 weken. Let op: voor CZ Groep verzekerden geldt een behandelstop voor de rest van 2019. Voor specifieke informatie over de wachttijden en bijzonderheden per zorgverzekeraar klikt u hier.

Spoed of crisis

Als solopraktijk heeft Psychologenpraktijk Smit geen 24 uurs crisisfunctie. In spoedeisende gevallen neemt u direct contact op met de huisarts. Deze is de aangewezen persoon om de ggz crisisdienst in te schakelen, wanneer nodig. Tijdens avonden en weekenden benadert u hiervoor de huisartsenpost.

Locatie Vlissingen

Jasperse Praktijkencentrum
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen
 


Grotere kaart weergeven

Locatie Breskens – 1nP locatie

Papendrecht 4
4511 BM Breskens
 

N.B. Op praktijklocatie Vlissingen worden uitsluitend clienten behandeld in het kader van de eigen contracten met zorgverzekeraars. Op praktijklocatie Breskens worden uitsluitend 1nP clienten behandeld.

Correspondentie

Psychologenpraktijk Smit
drs. Th.J. Smit, klinisch psycholoog
Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen
Kamer van Koophandel 51427788