Algehele clientenstop tot 17-1-2022 [opgeheven]

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is pic-stoelen-1.jpg

[Update 17-1-2022: De praktijk staat weer open voor nieuwe aanmeldingen.]

Door de grote toestroom van nieuwe cliënten in korte tijd is, helaas, opnieuw een algehele clientenstop van toepassing tot 17 januari 2022. Vanwege de overvolle agenda kan ik tot die datum geen nieuwe aanmeldingen aannemen. U kunt ook niet op een wachtlijst geplaatst worden.

De clientenstop geldt voor alle clienten en alle zorgverzekeringen. Vanaf 17 januari a.s. kunt u weer bellen met de assistente (tel. 0118-471823) om te informeren of de praktijk opnieuw aanmeldingen aanneemt.

Op de pagina wachttijden vindt u actuele en aanvullende informatie, bijvoorbeeld over wat u nog kunt doen richting uw zorgverzekeraar.